keskiviikko 16. tammikuuta 2013

Tyhmä mantteli

Minä vihaan mun talvimantteliani.
Minä olen kasvanut liian isoksi siihen!
Se ei edes lämmitä minua ulkona.
Ja se sattuu!
Minä en enää käytä tätä!


Manttelihiertymät kainaloissani, yhden lenkin jälkeen! Auts!



Onneksi minulla on tämä oma pehmoinen villapaita!

2 kommenttia:

  1. Heippa Toto! Minäkään en niin perusta noista mantteleista (tai vaatteista ylipäätään)... Yritän kovasti emännälle siitä vihjata pyörimällä, mutta ei se ymmärrä millään. Haalarinkin on mennyt tilaamaan! Jos sinua paleltaa, niin pyydä emäntääsi hankkimaan sinulle seuraavaksi Valensin toppamantteli! Se on isojen poikien kokoa ja minun melkeen 50cm kaulakin mahtuu siitä helposti läpi!

    Tämä on kuvan perusteella sama: http://www.lemmikkistore.fi/talvimantteli-vihreamusta-p-3108.html Emännän mielestä se on tosi hyvä ja kestävän oloinen. Ei ole mennyt rikki vaikka olen erittäin kovasti sitä yrittänyt pyörittää puhki.

    terv. Daci

    VastaaPoista
  2. Heippa Toto!

    Minua ärsyttää kun mutsi aina sanoo että selkä menee jumiin jollei manttelia laiteta päälle kun ulos mennään.Teen kaikkeni että se ottaa sen pois kokeile siekin. Mie menen ja pyörin mahdollisimman sellaiseen kovalumiseen kohtaan jos se vaikka repeis? No ei auta sitten puistelen kokoajan vimmatusti, lähde pois... Sitten jos sekään ei auta. Yritän saada veikat repimään sen. no on minulla vielä ässä hihassa. EN liiku yhtään minnekkään! SItten sillä palaa aina pinna ja ottaa sen pois! :-)

    Testaappas vinkkejäni! olen näissä oikein haka!

    T. Jeppe (wuh)

    VastaaPoista